30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Amb somriures i experiències divertides Ròtova acomiada “Espanta la por 2019” 

Ròtova ha finalitzat “Espanta la por”, un esdeveniment que ha fet les delícies de menuts i grans per celebrar la Nit d’Ànimes més tradicional, tot va començar ell passat dilluns 28 d’octubre.

“Espanta la por” 2019 és una iniciativa del Museu Valencià d’Etnologia, amb el suport de la Diputació de València. Des de les regidories de Criança, Formació i Educació Integral i de Cultura es va organitzar aquest  esdeveniment pensat per a totes i tots, amb la peculiaritat de la presència dels monstres valencians.

El dilluns, 28 d’octubre, les xiquetes i xiquets van tindre un taller de creació de la disfressa del monstre valencià ‘La Quarantamaula’ al Centre Social. Tota una experiència divertida i creativa.

El dijous, 31 d’octubre, es realitzà un contacontes a la Plaça Major amb el llibre ‘La Maria no té por’ per a les xiquetes i xiquets. La nit es va tancar amb una cercavila de disfresses pel poble amb mostres i disfresses de tota classe.

Finalment, el dimecres 6 de novembre, ‘Espanta la por’ es va acomiadar amb un joc de taula molt divertit per a les xiquetes i xiquets. 

Un esdeveniment de diversió, tradició i monstres valencians, que ha contat amb una molt bona  participació. 

Articles relacionats