15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Amb 20 euros tindras una targeta amb 45 euros per a comprar al comerç local de Bellreguard

 

– Bellreguard lliurarà als veïns targetes de 45 euros perquè compren en el comerç local

• Per a adquirir les targetes només s’han d’abonar 20 euros, de manera que l’Ajuntament aporta altres 20; Acobell 2,5; i Caixa Popular altres 2,5

L’Ajuntament de Bellreguard, amb la col·laboració d’Acobell i Caixa Popular, posa en marxa una iniciativa pionera per a incentivar les compres en el comerç local: lliurarà als veïns i veïnes interessats una targeta amb la qual podran adquirir productes en els establiments del poble, i que tindrà un saldo de 45 euros.

Targeta Compra BellreguardD’ells, l’Ajuntament de Bellreguard, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, aporta 20 euros; Acobell 2,5 euros; Caixa Popular altres 2,5 euros, a més d’aportar les targetes; i el veí o veïna els 20 euros restants. És a dir, que aquells que passen a retirar la seua targeta per l’Ajuntament no hauran d’abonar ni la meitat de l’import de les compres a realitzar.

La innovadora iniciativa és semblant als xecs de consum que s’han posat en marxa a molts municipis en les darreres setmanes, però té la peculiaritat de dur-se a la pràctica amb targeta.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bellreguard destina un total de 5.000 euros a la iniciativa, per a aportar la seua part a un total de 250 targetes. L’impacte total d’aquestes serà d’11.250 euros en el comerç local “que ha estat durament castigat per la crisi sanitària i que amb iniciatives com aquesta té al seu costat a l’Ajuntament de Bellreguard, per tal d’ajudar a una més ràpida recuperació del sector i de l’activitat econòmica al poble”, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Joan Marco.

Les targetes es podran adquirir a l’Ajuntament de Bellreguard, amb cita prèvia, a partir del pròxim 13 d’octubre. I es pot fer ús d’elles per a fer compres al comerç local del 23 d’octubre al 23 de desembre.

La campanya té un “doble objectiu: promoure la compra local i, en especial, en els comerços associats” a Acobell, segons explica el seu president, Pere Cremades.

El representant dels comerços d’Acobell ha posat en relleu també “el gran esforç fet per l’ajuntament” aportant-ne eixos 20 euros per targeta. Això, unit a les aportacions de la mateixa associació de comerç i de Caixa Popular, fa que la iniciativa “tindrà un efecte de més de 10.000 euros en els més de 20 establiments associats”. Mentrestant, Acobell prepara també altres campanyes de promoció del comerç local per a les pròximes setmanes, com ara una edició especial del Rasca o l’habitual campanya de Nadal.

Articles relacionats