Al principi de l’ascens al jaciment es troba el primer cartell informatiu, on Pablo Sañudo ha explicat als alumnes part de la història de Bolomor. Un poc més amunt hi ha un altre cartell, on la monitora de treballs forestals del Taller d’Ocupació ha comentat la vegetació de la zona. Els membres del taller, a banda de la ruta etnobotànica, han realitzat treballs forestals en l’entorn del barranc.
Durant tot el recorregut es poden trobar diversos cartells (19 en total) que formen part de la ruta etnobotànica, que mostren el tipus de vegetació i els seus usos. Els alumnes treballadors del Taller van fer entrevistes a la gent del poble per a conèixer de primera mà els usos d’estes plantes, com el romer, el llorer o la murta.
Una vegada en la cova de Bolomor, l’arqueòleg ha contat als alumnes la formació, la història i les etapes del jaciment, així com els animals que habitaven la zona i l’ús del foc. A més, en l’entrada a la cova hi ha un últim cartell informatiu que inclou imatges sobre la cronologia, els nivells del jaciment i els fòssils i restes trobades.
“L’Ajuntament de Tavernes continua treballant en la millora dels espais naturals per tal d’oferir als veïns i visitants un producte turístic de qualitat. Els alumnes del Taller d’Ocupació han fet un gran treball de recerca i de recuperació de l’entorn de la cova del Bolomor i, a partir d’ara, les visites al barranc i a la cova seran més atractives i didàctiques”, ha explicat Josep Llàcer.
Recordeu que ja hi ha noves visites programades a la cova del Bolomor els dies 1, 15 i 29 de maig i els dies 12 i 26 de juny. Totes les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s prèviament en la Tourist Info de la platja tocant al número 96 288 52 64 o enviant un correu electrònic a