18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Almiserà demana ajuda per a mantenir la carretera d’accés al municipi

L’alcalde d’Almiserà, Josep Juan Mascarell, s’ha reunit aquesta setmana amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, per a buscar la seua implicació en la consecució d’una solució a l’antiga CV-320, que dóna accés al municipi des de la CV-60 i que es troba molt deteriorada ja que, des que fóra cedida a l’ajuntament fa ara 25 anys, no s’ha realitzat en ella cap tipus de manteniment. L’alcalde va reconèixer que la conservació del manteniment de la carretera correspon a l’ajuntament, no obstant va assegurar no comptar amb els mitjans necessaris per a fer-li front, la qual cosa ha provocat que l’estat actual de la via presente moltes deficiències.

“Són 25 anys sense asfaltar, sense pintar, sense renovar la senyalització i sense il·luminació”, va explicar Mascarell, qui va afegir que en els últims anys la seguretat en la carretera s’ha vist més compromesa per l’existència d’un gran nombre de senglars en la zona, “que ja han provocat diversos accidents”, va afirmar.
Atès que l’original propietària de la via és la Generalitat Valenciana, Pablo Seguí va instar a l’alcalde a posar-se en contacte amb la Conselleria d’Infraestructures per a valorar la possibilitat que pogueren realitzar una actuació que permeta millorar la seua transitabilidad. En aquest sentit, el diputat de Carreteres es va comprometre a fer d’intermediari amb els responsables autonòmics per a traslladar-los en primera instància el problema.
I és que, tal com va declarar Seguí, “malgrat que no es tracta d’una carretera de la Diputació, i per tant, no tenim competència directa per a actuar, sí que es tracta d’una intervenció necessària per a garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes d’Almiserà, i per açò des de la Diputaci ófarem les gestions oportunes amb la Conselleria”.

Articles relacionats