21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Alícia Izquierdo: “L’esquerra transformadora ha de liderar el pròxim govern de Gandia”

– Més Gandia ha tancat campanya a les portes de l’Ajuntament, al mateix lloc on fa uns mesos va presentar l’acord històric a Gandia de l’esquerra valencianista, social, verda i feminista.

– La candidatura formada per Compromís, EUPV, Podem i persones dels Verds de Gandia i altres independents, ha desenvolupat una campanya il·lusionant recorrent tots els barris i presentant les seues propostes reals d’una forma pròxim, fresca i innovadora.

– Oficialment ho farà esta vesprada-nit a la plaça de Sant Josep, al Raval, amb la «Fireta +´ Cultura i Llibertat), a les 19 h, i el sopar-festa amb les actuacions en directe de SAPENA i Holistiks, a partir de les 21 hores.

La vicealcaldessa i candidata de Més Gandia a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, s’ha acompanyat este matí de bona part de la seua candidatura a les portes de l’Ajuntament per tancar la campanya davant els mitjans de comunicació, a pesar que oficialment ho farà aquesta vesprada-nit a la plaça Sant Josep (Raval). «Ací va començar tot, ací vam fer l’anunci a la ciutadania de l’acord històric de les esquerres de Gandia; format per Compromís, EUPV, Podem i persones dels Verds de Gandia i altres independents. I volíem que fora el mateix lloc on en uns dies la ciutadania situarà Més Gandia al capdavant del govern local. Estem molt agraïdes perquè hem tingut un retorn molt positiu de la gent, amb una campanya pròxima, fresca i innovadora».

Així, barri a barri, casa a casa, a les xarxes socials, hem portat el programa, amb més de 150 propostes reals, transversals, per a executar la pròxima legislatura, en tots els àmbits. «És un programa ambiciós, perquè Gandia s’ho val, però molt realista i treballat amb professionals, col·lectius i associacions. La gran majoria d’elles es poden executar durant els primers anys de la legislatura. I de moltes podem començar a fixar les bases en els primers mesos del nou govern local».
I l’han articulat en 4 eixos principals: “Gandia +´ Verda. Un model de territori sostenible que preserve els recursos naturals i la nostra identitat”; “Gandia +´ Cultural: Un model de ciutat educadora; Gandia +´Social: un model de benestar per a les persones i Gandia +´Coopetitiva: un model econòmic que avança”.

«Personalment, vull dir públicament, que he estat envoltada d’un grup de gent que m’han donat moltíssim suport, espere haver estat també a l’altura. I, la veritat, és que tenim molt bones expectatives i desitgem que el 28 de maig la ciutadania diposite la seua confiança en Més Gandia per seguir amb les polítiques de l’esquerra transformadora, ara liderant-les des de l’Alcaldia».

Izquierdo ha conclòs assegurant que no hi haurà un govern progressista real si no està encapçalat per la unitat de les esquerres que representa Més Gandia.

Més Gandia tancarà la campanya oficialment aquesta vesprada-nit a la plaça de Sant Josep, al Raval, amb la «Fireta +´ Cultura i Llibertat «(suspesa ahir per la pluja), a les 19 h. Amb música en directe, teatre, microxerrades, poesia, contacontes, tallers… I, tot seguit, a les 21 hores, donarà inici el sopar-festa de comiat amb les actuacions en directe de SAPENA i Holistiks, a partir de les 21 hores.

Articles relacionats