19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

21 nous Metges Interns Residents  i una Farmacèutica Interna Resident  s’incorporen al Departament de Salut de Gandia

 

• Per primera vegada l’Hospital Universitari Francesc de Borja compta amb una farmacèutica interna resident (FIR)

L’Hospital Universitari Francesc de Borja ha acollit hui l’acte de benvinguda dels 21 nous metges interns residents (MIR) i, per primera vegada, una farmacèutica interna resident (FIR) que s’han incorporat a la plantilla del Departament de Salut de Gandia per a completar la seua formació.

En concret, 14 MIR s’incorporen a l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària; dos a Pediatria; un a Medicina Interna; un a Cirurgia General; un a Traumatologia i Ortopèdia, un a Obstetrícia i Ginecologia, i un a Anestesiologia i Reanimació.

Durant l’acte, la directora mèdica d’Atenció Primària, Amparo Melchor; el director mèdic de l’Hospital Universitari Francesc de Borja, Tomás Fuster, en nom de tot l’equip directiu, i el president de la comissió de Docència, Francisco Salvador, han donat la benvinguda als nous residents, els qui s’han presentat un a un i han explicat els motius pels quals han triat el Departament de Gandia.

La formació especialitzada també inclou la de les Infermeres Internes Residents (EIR) en l’especialitat obstètric-ginecològica (matrones), la presentació de les quals tindrà lloc la primera setmana de juliol.

Articles relacionats