20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Alícia Izquierdo es presenta oficialment per a encapçalar la llista de Compromís per Gandia

Alícia Izquierdo es presenta oficialment per a encapçalar la llista de Compromís per Gandia

Alícia Izquierdo, ha formalitzat la seua candidatura al procés de primàries obertes a la militància que ha iniciat aquesta setmana Compromís per Gandia amb l’objectiu de confeccionar la llista electoral de la coalició a les eleccions municipals de maig de 2023.
“Ho faig des del convenciment i la responsabilitat. Per a continuar duent a terme polítiques d’esquerres i valencianistes, compromeses amb la justícia social, la cultura i l’emergència climàtica”.

Izquierdo es presenta a encapçalar la candidatura que, per primera vegada, uneix les esquerres de Gandia sota la coalició “Més Gandia”, que ja va aconseguir el 2015 el millor resultat històric. “Em presente convençuda del gran equip que hem format, replet de dones i homes, joves i grans que creguem que una Gandia verda, ecologista, igualitària, transformadora i cultural és possible. Done una passa endavant perquè juntes ho aconseguirem”

Per a Izquierdo la presència de Compromís és imprescindible en el Govern del Serpis “i ha de continuar sent-ho amb més força, amb un lideratge potent, una alternativa real per al govern de la ciutat que garantisca al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista”.

Finalment, la regidora ha animat tota la militància a participar i presentar en aquest procés de primàries, únic entre la resta de formacions polítiques. També ha fet una crida a la ciutadania “a sumar-se al projecte, participant en l’elaboració del programa, els actes i debats públics que s’hi organitzaran…”

Alicia Izquierdo i Sesé

Regidora des del 2015, amb el primer govern del canvi a Gandia, “després de l’etapa més fosca de la història democràtica de la ciutat”, es va fer càrrec de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació.

Actualment, és 6a Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Gandia amb la responsabilitat màxima de les delegacions en Gestió del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient.

En l’àmbit orgànic, és membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís, on dirigeix l’àrea de Municipalisme.

Des dels 15 anys ha participat dels moviments associatius, culturals i sindicals, “ja que entenc la política com la dedicació a la gestió de la cosa pública, en benefici de la ciutadania i com una característica més del ésser humà responsable que viu en una societat que defensa els seus drets i amb la qual adquireix unes responsabilitats”.

És llicenciada en Humanitats i tècnica en gestió cultural i patrimoni local per la Universitat Jaume I de Castelló, així com està titulada com a tècnica en gestió del comerç per la Universitat de València.

Professionalment, és professora de filosofia d’Educació Secundària i Batxillerat.

Articles relacionats