24.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Alícia Izquierdo, candidata a l’Alcaldia per Més Gandia, es reuneix amb la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES)

– Més Gandia es compromet a agilitzar les llicències d’obra

– Un altre dels compromisos amb FAES és l’elaboració d’una ordenança per fer front a la imatge dolenta que ofereixen els locals comercials buits i en males condicions, tant en l’interior com en les façanes o aparadors.

La vicealcaldessa i candidata de Més Gandia a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada d’altres membres de la candidatura, es reunia ahir amb la directiva de la Federació d’Empresaris de la Safor, FAES, per escoltar les seues reivindicacions i presentar-los algunes de les propostes de la candidatura unitària d’esquerres.

Així, Més Gandia es va comprometre a agilitzar els tràmits per a la concessió de llicències d’obra a la ciutat. Un altre dels compromisos és l’elaboració d’una ordenança per fer front a la imatge dolenta que ofereixen els locals comercials buits i en males condicions, tant en l’interior com en les façanes o aparadors.

D’altra banda, Més Gandia i FAES van coincidir en la necessitat de fer valdre i exportar a altres territoris els productes de Gandia i la Safor, així com el nostre teixit comercial.

Articles relacionats