16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Àlex Ruiz encapçala el projecte del municipalisme transformador a Bellreguard

Àlex Ruiz representa perfectament els actius i potencials que caracteritzen la candidatura de Compromís per Bellreguard: proximitat, responsabilitat, coherència i treball incansable pel poble des del poble.

Durant els anys que ha estat alcalde ha demostrat el seu compromís per posar a les persones al centre de les polítiques municipals, de defensar el territori i de dignificar la nostra memòria col·lectiva. Sempre al costat dels bellreguardins i les bellreguardines. Un lideratge que és garantia per afrontar els pròxims anys de reptes i millores que es necessiten a Bellreguard.

Àlex Ruiz estarà acompanyat amb gent que suma cultura, educació, participació ciutadana, infància, adolescència, joventut, qualitat democràtica, benestar social, salut, igualtat, polítiques inclusives, desenvolupament rural, qualitat agroalimentària i producció ecològica.

Candidatura de Compromis per Bellreguard

On la gestió pública estiga al servei de la ciutadania i amb l’experiència, i des del convenciment col·lectiu a un projecte de poble, gent que s’arromanga i que xafa terra.

Amb noves sensibilitats i visions transformadores de Bellreguard amb l’estima pel territori, el treball i defensa de la terra, la cura dels animals, el foment de l’esport i la reivindicació de les nostres festes.

On els joves tindran veu pròpia que servisca per a millorar Bellreguard; per trobar maneres perquè les seues generacions puguen viure i treballar ací i perquè puguen contribuir a continuar transformant.

Articles relacionats