14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Alejandra Puente va sofrir una punxada que no li va permetre lluitar pels llocs capdavanters a la Clàssica de l’Arròs

– La pràctica totalitat de ciclistes de La Safor van aconseguir finalitzar aquest passat diumenge la clàssica de l’arròs prova puntuable per a la Copa d’Espanya femenina.

Alejandra Puente i Lucía Andrés van ser les primeres a saltar a la pista amb la mala sort de la gandiana que va punxar a l’entrada dels arrossars, no obstant això podria acabar en el lloc 21 però malgastant una gran oportunitat de pujar al podi mentre que la fontina va complir i va finalitzar en el lloc 57 de quasi 100 participants de tota Espanya.

En la categoria júnior, la vallera Lídia Fraile Llacer no va poder aguantar el fort ritme de l’escamot i va baixar fins al vint-i-nové lloc. Quant a la grauera Lucía Martí va acabar  en el lloc 57.

D’altra banda, la veterana alqueriana Saida Pérez acabe en el cinqué lloc, mentre que la gandiana Mireia Orengo finalitza al lloc 42 en elit i la ciclista de Palmera, Patricia Solera va haver de retirar-se.

L’equip TEIKA-SANCHIS va triomfar

L’equip juvenil del Teika-Sanchis de la mà del moixentí Pau Martí ha aconseguit el seu major triomf en enfundar-se el jersei de líder de la Copa d’Espanya després de véncer en el memorial José Luis Junco d’Unquera a Cantàbria.

Martí va véncer a l’esprint d’un xicotet grup de 4 escapats gràcies a l’ajuda inestimable dels seus companys. A partir d’aquest dijous l’equip on es troba Iván Gomar i Marc Mestre disputaran la Volta a Besaya, una de les millors voltes juvenils de tota Europa.

Finalment destacar la dotzena plaça del valler Vicent Grau de l’equip Amianto en la carrera de cadets que va tindre lloc diumenge passat a la ciutat murciana de Jumella.

Articles relacionats