12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Alejandra Puente seguirà com l’última campiona d’Espanya de ciclisme per la suspensió dels campionats nacionals 

La ciclista gandiana Alejandra Puente seguirà com a última campiona d’Espanya infantil en la modalitat de carretera després de la suspensió per part del Consell Superior d’Esports dels campionats nacionals que havien de disputar-se a principis del mes de juliol a Cantàbria.

Puente que va obtindre la corona nacional, l’any passat en el circuit valencià del Ricardo Tormo, ha vist com el seu regnat durara dos anys, en una situació insòlita a causa de la Covid 19 que ha fet que pràcticament tot l’esport es pare en aquest 2020.

Precisament aquesta temporada tant les dones com en la categoria d’escoles tan sols s’havia disputat una sola carrera, amb l’esperança que a partir del mes de juliol tot es reprenga en l’àmbit provincial segons han confirmat fonts de la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

No obstant això en les proves de caràcter nacional ja s’estan remenant dates d’agost i setembre però tot dependrà del que diga les autoritats sanitàries i el CSD.

La ciclista  Alejandra Puente del Koryo Car València havia començat  la temporada de la millor manera, es dir,  guanyant en la primera etapa en línia de la volta a la Costa Blanca a l’Alfàs del Pi sent cadet de primer any.

La volta s’ha quedat així i fins a setembre no es reprén novament sempre que tinga el vistiplau del govern. Amb aquesta situació la jove corredora de 14 anys continua entrenant esperant que tot s’òbriga, ja que la il·lusió estava al màxim després d’haver començat d’aquesta forma tan espectacular la temporada.

Fotografia d’arxiu, competició en Dénia, després d’aconseguir el Campionat d’Espanya

Articles relacionats