20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Alejandra Puente puja al podi al Trofeu Ajuntament d’Ondara

– La pluja va ser capaç de suspendre la primera carrera femenina de la temporada a Espanya

– La I edició de la Volta a la Marina -Trofeu Ajuntament d’Ondara- va tindre lloc diumenge passat amb una intensa pluja.

IMG 20210307 WA0028 1La gandiana Alejandra Puente del conjunt ciclista Hyundai Koryo va ser la millor classificada de La Safor després de finalitzar en la segona posició de cadets i la 10 de la general a tres minuts de la professional Sofía Rodríguez que va ser la vencedora de la prova.

Alejandra va realitzar ahir a Ondara la millor carrera d’aquests últims anys, es va tractar amb les millors, donant la cara en tot moment i finalment va haver de cedir davant ciclistes molt més majors que ella.

IMG20210307100115 1Quant a la resta de ciclistes de la comarca, la grauera Lucía Martín va ser la cinquena a la categoria júnior i la 13 de la general amb el seu nou equip –ciclyng academy– mentre que la vallera Lidia Fraile Llacer del Koryo acabe en l’onzé lloc de júniors i 33 de la general segons ella va tindre massa temor a les caigudes per culpa de la pluja mentre que la corredora de la Penya Ciclista Beniopa Saida Pérez va ser la millor en veteranes de més de 30 anys i 18 de la general.

 

Rosa Sansaloni no va poder participar perquè no s’ha recuperat a temps per a una prova que li fia molta il·lusió, com va declarar a la nostra redacció d’esports.

IMG20210307112631 1Quant a la fontina Lucía Andrés i a la palmera Patricia Solera van abandonar per sengles caigudes.

En total van finalitzar 63 corredores d’una mica més de 100 participants que van vindre de tota Espanya entre cadets, júniors, sub-23, professionals i veteranes.

Abans de l’inici de la carrera es va fer una volta pels carrers d’Ondara amb motiu del Dia de la dona.

La temporada acaba de començar i els aficionats esperen que els clubs comencen a organitzar proves i moure un esport que ha patit molt i més entre els més joves que no han participat en proves, ni pràcticament han pogut entrenar.

Articles relacionats