20.4 C
Gandia
Dissabte, 1 octubre, 2022

Alberto Peñín parlarà en una conferència sobre el primer eixample de Gandia

La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de conferències: Un passeig per la “Història de Gandia”. La huitena sessió, “El primer eixample de la Gandia moderna. El Prado”, tindrà lloc el divendres 25 de maig a les 19:30 h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central.

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la huitena sessió del nou cicle de conferències “Un passeig per la “Història de Gandia”,  destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat, en esta ocasió amb el tema “El primer eixample de la Gandia moderna. El Prado”, per l’arquittecte Alberto Peñín. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i compten amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

Alberto Peñín parlarà de com va ser el naiximent del primer eixample de Gandia, el barri del Prado, al voltant de 1880, una vegada decidits a trencar les antigues muralles.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que “l’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer la història i el patrimoni de Gandia”, i convida a assistir-hi.

Articles relacionats