23.4 C
Gandia
Dissabte, 24 setembre, 2022

Albaida tanca la temporada del Campionat d’Espanya de Supermoto

– Aquest cap de setmana, al circuit del motor d’Albaida, es tanca la temporada del campionat d’Espanya de Supermoto 2021 amb quasi tots els títols en joc.

Indubtablement el més interessant serà per als aficionats locals, el títol que pot aconseguir el navarresí Sergio García en la categoria de 85 c. c., en aquests moments va líder però els altres dos perseguidors els separen tan sols 4 punts.

Quant a la categoria regna, Lukas Hollbacher i Ferrán Cardus lluitaran pel títol amb el beneplàcit de Sylvain Vicentot. Serà sens dubte una carrera trepidant i amb molta emoció amb aquests pilots professionals.

La jornada s’iniciarà el dissabte amb els entrenaments a partir de les 12:00 h del migdia i durant quasi tota la vesprada mentre que el diumenge s’iniciarà la jornada a partir de les 9:45 h.

En aquesta ocasió el públic podrà assistir a aquest importantíssim esdeveniment i podran fer-lo amb l’adquisició de les corresponents entrades que costaran entre 12 i 15 euros mentre que els xiquets fins a 12 anys podran accedir al recinte de manera gratuïta.

Articles relacionats