14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Albaida acull la segona prova del Campionat d’Espanya de Motocròs

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc, en el circuit del motor d’Albaida, la segona cita del campionat d’Espanya de Motocròs en les categories MX1MX2 i MX125. 

Més de 100 pilots entre espanyols i estrangers lluitaran durant el dissabte i el diumenge per la victòria abans de l’inici del campionat del món que tindrà lloc dins de menys de dues setmanes.

Sens dubte la prova més atractiva serà la de MX1 amb motos de 450 c. c. on estaran els millors pilots i molts d’ells que competeixen en el mundial. A última hora va caure l’holandés Jefrey Herlings actual campió del món que es va lesionar la setmana passada a Castelló mentre que el guanyador del passat any a Albaida Brian Bogers serà dubte fins a última hora no obstant això estaran els pilots nacionals com José Antonio ButrónCarlos Campano, Ander Valentín, Nil Arcarons, Rubén Fernandez i el valencià Jorge Zaragoza.

Quant a la categoria de MX2 amb motos de 250 c. c. estarà l’únic representant de les comarques centrals de la mà del navarresí Víctor Sáez que intentara ficar-se entre els 20 primers. Guillem Farres serà l’home a batre, ja que és l’actual líder.

Ja en la  categoria de MX125, on és la més nombrosa amb 50 pilots inscrits, el nivell és altíssim amb molts corredors joves de diferents països que més aviat podria ser un campionat d’Europa. Edgar Canet és l’actual líder, però en la graella estarà Marc Roma, fill del mític Marc -l’únic espanyol que ha guanyat tres vegades la corona del Dakar-, indubtablement el català estarà en el padock del circuit d’Albaida. La prova serà retransmesa per streaming pel canal de la Real Federación de Motociclismo Española.

Articles relacionats