18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Al voltant de 500 persones han visitat la Cova del Bolomor des d’aquest estiu

– Durant l’estiu i l’inici de la tardor, han participat en les jornades per a donar a conéixer el jaciment valler vora 500 persones de totes les edats

– Les jornades continuen en novembre els dies 13, 20, 27 i 28 a les 11 hores des del pàrquing de la cova del Bolomor

Durant els mesos d’estiu i fins ara, la cova del Bolomor ha rebut al voltant de 500 persones que han participat en les visites guiades, jornada de portes obertes i tallers didàctics gratuïts per a tota la ciutadania que s’han dut a terme en el jaciment arqueològic.

Aquestes jornades, organitzades per l’Ajuntament, l’Associació Cultural Bolomor, el Museu de Prehistòria de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i que compten també amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, són una gran oportunitat per a descobrir un dels jaciments més importants d’Europa i conéixer tots els detalls sobre la vida dels neandertals.

Les visites guiades i tallers didàctics continuaran durant el mes de novembre el pròxim diumenge 13 a les 11 hores amb eixida des del pàrquing de la cova del Bolomor. Així mateix, també hi haurà visites i tallers els diumenges 20 i 27 i el dilluns 28 de novembre.

Recordeu que els grups estan limitats a 30 persones i que per a poder participar en les activitats cal fer la reserva anticipadament a través del següent enllaç: https://forms.gle/V1hhkhVFzcZdiPaWA.

Articles relacionats