AJUNTAMENT DE GANDIA I «XIRINGUITOS» FAN UNA PROGRAMACIÓ CONJUNTA DE LA NIT DE SANT JOAN

L’Ajuntament de Gandia i els «xiringuitos» de la platja han fet una programació conjunta de la nit de Sant Joan be diversa amb concerts de tot titpus al llarg de la platja. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Gandia, Joan Muñoz, ha presentat la programació d’actes que tant el consistori, com algunes empreses de la platja, organitzen la matinada del 23 al 24 de juny per commemorar la nit més màgica de l’any, la “Nit de Sant Joan”. “És una festa en al que hi ha dos elements principals i imprescindibles, som són: El foc i l’aigua. I com que la gent el que farà eixa nit, com és costum, és organitzar la seua pròpia foguera i gaudir del comboi a voreta mar. Des de l’Ajuntament el que volem és simplement completar eixa diversió”.

Així la programació de l’Ajuntament de Gandia, s’iniciarà a les 23 hores des del Passeig Marítim Neptú (front a l’Hotel Bairén). La Batucada Kum Kum Tra Show i la Xaranga 2×4 faran un recorregut pel passeig animant musicalment els moments previs a la foguera.
A la mitjanit, al tram de la platja front a l’Hotel Bairén, es cremarà la foguera municipal, construïda amb restes de les podes de parcs i jardins.

La iniciativa privada, en col•laboració amb l’Ajuntament, també s’hi han sumat per a allargar la festa. Així, diversos ‘xiringuitos’ de la platja han preparat la seua programació pròpia:

Núm.1 : Supermarché (gogos i dj’s)
Núm.2: Música en directe amb batucada i dansa del foc.
Núm.4: Nit del foc.
Núm. 5: Música en directe: Eñe (pop espanyol)
Núm. 6: Nit blanca amb DJ Richie (dip-house i chill-out)
Núm.7: Música en directe: La Romàntica Blues Band.
Núm. 10: Música en directe amb la participació dels grups Embolicats, La fístula vallkanika i Malonda.

Finalment, el govern vol convidar ala ciutadania a apropar-se de la platja i participar dels rituals que són tradició. “Que gaudisquen d’aquesta nit màgica, amb fogueres i banys. I confiem en el que sol, que diuen surt eixe dia ballant, ens transmetrà l’alegria durant la resta de l’any. Bon estiu”.

Et Pot Interessar