27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Ajornat el concert de Camela a Tavernes de la Valldigna

– L’11 d’octubre és la nova data de la celebració del concert de festes de Camela per les previsions meteorològiques de pluja

– L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la productora han acordat una nova data i el canvi de dia no suposarà cap cost per al Consistori.

–  L’alcaldessa Lara Romero ha assenyalat que és “una notícia trista perquè havíem planificat amb molta il·lusió el concert de Camela, però per responsabilitat no podem arriscar els diners del vallers si teníem l’opció d’una nova data alternativa sense cost afegit i a més, davant la possibilitat de pluja la seguretat és la prioritat”.

 

Reunio govern municipal de Tavernes per les festes
Reunió govern municipal de Tavernes per les festes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit ajornar el concert de Camela de les festes patronals previst per a aquest dijous 14 de setembre. Les previsions meteorològiques que anuncien pluja per a aquest dia han sigut el detonant perquè després d’avaluar la situació es decidira la suspensió per a aquesta data. Al mateix temps, dues parts han estudiat el canvi de dia i s’ha decidit que el concert gratuït de Camela se celebre el pròxim 11 d’octubre, aprofitant que l’endemà és festiu.

La infraestructura necessària per al desenvolupament de l’espectacle i les dimensions de l’escenari, així com tots els equips de so és d’un volum i unes dimensions tan grans que la decisió havia de prendre’s amb molta antelació i no es podia esperar fins a l’últim moment. Les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) indiquen una previsió de pluja del 100%, tant per a dimecres com per a dijous, i el muntatge havia de començar ja demà.

Amb aquesta decisió des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’anticipa a qualsevol imprevist meteorològic que puga fer malbé l’equip tècnic, i l’elecció de la nova data s’assumeix per part de la productora sense cap cost addicional per al Consistori.

L’alcaldessa Lara Romero, després d’una reunió d’urgència del Govern local, ha assenyalat que és “una decisió trista perquè havíem planificat amb molta il·lusió un emocionant concert gratuït de Camela per a les nostres festes, però lamentablement la pluja ha intervingut en els nostres plans”. “Les condicions meteorològiques són adverses per a aquest dijous i la prioritat és la seguretat de totes i tots i per això ens veiem obligats a ajornar el concert previst per a dijous”, ha afegit. A més, l’alcaldessa Lara Romero ha apuntat que “per responsabilitat, no podem arriscar els diners dels vallers si tenim l’opció d’una data alternativa sense cost afegit”.

No obstant, l’alcaldessa ha explicat que “ja tenim una nova data, que serà l’11 d’octubre, i estic segura que la vostra espera valdrà la pena”. A més, Lara Romero ha agraït tant a la productora, com als artistes, veïns i veïns i persones de fora de Tavernes de la Valldigna que tenim previst assistir la seua comprensió.

Respecte a la resta d’activitats i esdeveniments de les festes patronals de Tavernes de la Valldigna, es mantenen de moment, mentre a la vegada s’estudien plans alternatius per a poder canviar d’ubicació o data algun d’ells si fora necessari donades les condiciones meteorològiques adverses per a la resta de setmana.

Articles relacionats