16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Aiacor inicia una nova edició de la Challenge Provincial de València d’Escoles de Ciclisme

Aquest pròxim diumenge 13 de març s’inicia en Aiacor una nova edició de la challenge provincial de València en la categoria d’escoles que reunirà en aquesta ocasió a prop de 250 ciclistes vinguts de València, Alacant, Múrcia, Albacete i Ciudad Real.

Com és habitual durant cada inici de temporada totes les escoles pujaran una a una en l’entarimat per a presentar als seus corredors com si foren vertaders professionals, tot seguit es disputaran les huit carreres corresponents a promeses, principiants, alevins i infantil tant masculí com femení.

La carrera dels “forques” o els “calcetins” com se’l coneix a la carrera d’Aiacor, és una de les més populars del calendari gràcies al bon ambient que es respira en el club ciclista La Forca, ja que fan costat als xiquets en tot moment, fet aquest que s’ha notat en la seua escola, ja que ha passat dels 10 alumnes als 31 actuals en tan sols un any.

Quant a la present edició de la challenge provincial, que és la que més carreres organitza de tota Espanya, cal tindre clar que en aquest període escolar l’objectiu és gaudir i guanyar experiència, la competició comença quan són cadets. Abans cal fomentar la companyonia i les bones pràctiques, ja que en aquest moment el més important és enamorar-se de l’esport del ciclisme, com ho corroboren la majoria de tècnics i corredors al més alt nivell com han remarcat a aquest mitjà.

Representació de ciclistes de la Safor

Uns 30 ciclistes tant masculins com femenins de les escoles de Triasport-Gandia com de la Valldigna representaran a la comarca de la Safor en aquesta primera carrera on els xiquets han de córrer sense cap pressió i d’igual manera cal felicitar el guanyador com al que quede l’últim per què d’aquesta manera es fomentarà encara més la pràctica del ciclisme.

Hi haurà molts corredors nous com també molts que han abandonat per a centrar-se més en els estudis o dedicar-se a altres esports i per aquest motiu fins dins d’un mes no s’observarà als clars dominadors.

Articles relacionats