20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Agustina Brines s’aparta de la gerència de Divalterra i dels càrrecs orgànics al Bloc

La cogerent de Divalterra, Agustina Brines, detinguda dimecres passat en l’operació ‘Alqueria’ i posada en llibertat aquest dijous després de passar a disposició judicial, ha decidit apartar-se de la direcció d’aquesta empresa pública depenent de la Diputació de València i de les seues responsabilitats orgàniques en el Bloc Nacionalista Valencià, com han informat fonts d’aquesta formació.

El Bloc Nacionalista Valencià, ha indicat, en un comunicat, que la seua Permanent, reunida aquest divendres “d’urgència”, ha acordat acceptar la decisió de Brines “d’apartar-se de les seues responsabilitats gerencials en Divalterra” fins que “declare davant el jutge”.

La fins ara cogerent d’aquesta entitat pública es va acollir aquest dijous, com els altres cinc detinguts en l’operació ‘Alqueria’, al seu dret a no declarar davant el jutge. Així mateix, Agustina Brines ha decidit apartar-se “de les seues responsabilitats orgàniques dins del partit”.

El Bloc Nacionalista Valencià ha assenyalat que Brines ha apuntat que ha donat aquest pas “fins que puga declarar davant el jutge i queden aclarides totes les qüestions que la vinculen amb els últims esdeveniments de l’empresa pública Divalterra”.

La formació ha recordat que va ser nomenada cogerent d’aquesta entitat depenent de la corporació provincial “a proposta de Compromís en 2015” i ha afirmat que Agustina Brines té “una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques”.

La direcció del Bloc ha expressat també la seua “plena confiança” en la tasca duta a terme per Brines i ha manifestat que espera “un aclariment ràpid de la situació”.

Articles relacionats