14.5 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Agents de Policia Nacional salven la vida a una dona 

• Els agents van practicar les primeres tècniques de reanimació cardiopulmonar a fi de mantindre amb vida a la víctima que va patir un infart en el seu domicili

• Va ser traslladada d’urgència en un vehicle policial camuflat acompanyada per un policia en el seient posterior, establint per a això una caravana policial per a facilitar la seua ràpida arribada

Agents de la Policia Nacional han auxiliat i salvat la vida en la matinada d’ahir a Gandia a una dona de 77 anys que va patir un infart en el seu domicili, reanimant-la i traslladant-la ràpidament a l’hospital.

Els fets van ocórrer sobre les quatre i quart de la matinada en Gandia, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili on una dona demanava auxili, ja que pel que sembla la seua mare estava patint un infart en aquest mateix moment.

En menys de tres minuts els agents es van dirigir al lloc, observant a la seua arribada com efectivament, la dona presentava simptomatologia compatible amb un infart, tal com dolor toràcic, dificultat en la parla, entumiment articular i estat de semiinconsciència.

Davant la gravetat de la situació, els agents van practicar les primeres tècniques de reanimació cardiopulmonar a fi de mantindre amb vida a la víctima mentre acudia l’assistència sanitària especialitzada.

Transcorreguts uns minuts, i a la vista que la dona perdia la consciència, els agents van decidir traslladar-la amb total celeritat a un centre hospitalari de la ciutat, ja que els temps de resposta en aquests casos resulten fonamentals per a augmentar les possibilitats de supervivència de la víctima. Per això, va ser traslladada d’urgència en un vehicle policial camuflat acompanyada per un policia en el seient posterior, establint per a això una caravana policial per a facilitar la seua ràpida arribada al centre mèdic on va ser atesa pels serveis sanitaris tan sols sis minuts després, els qui van aconseguir estabilitzar-la, recobrant els seus impulsos vitals. Actualment es troba ingressada amb pronòstic estable i fora de perill.

Articles relacionats