AGENDA CULTURAL DE GANDIA DE LA PRIMERA SETMANA DE JUNY

Contacontes, grups de conversa en anglés, conferències, tallers, teatre i concerts conformen l’agenda cultural de Gandia per a la primera setmana de juny, segons ha informat el Departament de Cultura. 

Les activitts comencen dimecres 1 de juny, a les 18.30 h amb el contacontes «L’escala de la vida», d’Enric Larreula, a càrrec de Bruixes Maduixes, a la Biblioteca Infantil, organitzat per Biblioteques Gandia.  «Què vols ser de major? Metge, cuiner, pagés, marinera, pallasso, editora de llibres, inventora o polític… Aquesta història, escrita per Enric Larreula, ens diu que, sigues el que sigues en esta vida, tots els oficis del món són importants i necessaris».

 

L’1 de juny, a les 19 h està previst a la Biblioteca Central un grup de conersa en anglés moderat per Jonathan Collins. 
També l’1 de juny, a les 19 h està programada la conferència «De què parlem quan parlem de malalties mentals» a la seu de la Univesitat de València a Gandia, al carrer Tossal, a càrrec de Rafael Tabares Seisdedos, catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de València i Premi de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, per la recerca que dirigeix sobre les associacions directes i inverses entre el càncer i les malalties del cervell i del sistema nerviós. Organitza el Centre de Gandia de la Universitat de València. 

La resta d’activitats en eixa primera setmana de juny són les següents:

2 de juny, dijous. 10 h
TALLER DE PILATES
GANDIA LA FINESTRA CULTURAL. Calderón de la Barca, 17. Gandia
Preu mensual: 10 €/Gratuït per a les persones associades.
El taller de Pilates es realitzarà cada dijous en horari de 10 a 11 h.
Organitza: La Finestra Cultural

2 de juny, dijous. 17 h
TALLER DE BIJUTERIA: FEM UNA POLSERA EN NUS DE SERP
Art i Més. C/ Pellers, 12. Preu: 3 €. Gratuït per a les persones associades.
Cal confirmar l’assistència amb 2 dies d’antelació.
Dirigit per Amelia Martinez
Amelia Martínez dirigirà als participats per a fer una polsera en pedra, cua de ratolí i nus de serp. També, si es vol, es pot utilitzar cordó.  Organitza: Associació Cultural Art i Més | www.artimesgandia.wordpress.com

2 de juny, dijous. 18 h
GRUP DE CONVERSA EN ANGLÉS PER A JOVES
Biblioteca Central, Sala d’Actes
Moderadora: Lucía García
Organitza: Biblioteques Gandia

2 de juny , dijous. 18.30 h
TEATRE DE TITELLES
LA MONTAÑA DEL AGUA I EL REY DEL CASTILLO
Les dues històries a càrrec del grup Titiritienda
Biblioteca de Beniopa
En la muntanya de l’aigua viu la protectora d’una flor preciosa. Malandrino odia les flors i, en especial, la flor de la muntanya de l’aigua i, de tant de pensar en això, li va eixir una flor al cap, Atenció!… perquè està dispost a destruir-la siga com siga.
El Rei Dent Solitària és amo del castell més gran del món, però no té ni un míser gra d’arròs en el seu castell i se li va ocórrer la desgavellada idea de menjar-se Bestiola Lletja, l’aliat dels xiquets. Qui serà el xiquet o la xiqueta que derrote Dent Solitària amb un gran martell?
Organitza: Biblioteques Gandia

2 de juny, dijous. De 19.30 a 21 h
TALLER MOUSIKÉ, LA CONQUESTA DE L’HARMONIA PERSONAL
LA FINESTRA CULTURAL. Calderón de la Barca, 17. Classes quinzenals (dijous alterns). Preu mensual: 10 €/Gratuït per a les persones associades
Organitza: Gandia La Finestra Cultural

2 de juny, dijous. 20 h
MÚSICA: FESTIVAL DE PRIMAVERA
Jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós
Entrada/donatiu: 1 €. Les entrades poden recollir-se a la seu del Centre Internacional de Gandia (C/ Tossal, 14). Organitza: AESCU
L’Associació d’Estudiants i Simpatitzants del Centre Internacional de Gandia, Universitat de València – AESCU, s’ha format a l’ombra d’Unimajors i, al llarg de la seua vida activa, ha contribuït a la socialització i la cultura dels alumnes i simpatitzants, amb diverses activitats que contribuïxen a una millor qualitat de vida de les persones majors. En esta ocasió, presenten un acte anomenat “Festival de Primavera”, al jardí de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós, que té per objecte disfrutar de la música i la cultura, en una primera part amb actuacions de socis i alumnes de la universitat, i una segona a càrrec de “La Romàntica Blues Band”, que amenitzarà la vesprada-nit amb música dels anys 60, 70 i 80.

2 de juny, dijous. 20.30 h
CICLE D’HUMOR: EN PERSONA, GUANYE. D’Eugeni Alemany
Teatre del Raval. Preu: 10 €. Abonament per al cicle: 25 €. Venda en línia en OneTwoTix
En persona, guanye és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. Un xou que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe.
Organitza: Teatre del Raval. C. Sant Ramon, 8. Gandia. Reserves: 962 866 532, info@teatreravalgandia.org i www.teatreravalgandia.org

2 de juny, dijous. 18 h
TALLER INICIACIÓ A LA PINTURA
LA FINESTRA CULTURAL. Calderón de la Barca, 17. Preu: 10 € / 8 € persones associades. Duració: 1 h
Cada dijous del mes. No cal inscripció prèvia. Només es necessiten les pintures de la tècnica que es desitge, bé siga pastel, carbonet o acrílic… i un llenç o cartolina.
Organitza: Gandia La Finestra Cultural

Et Pot Interessar