10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Ador rep 48.000 euros del Servef per a contractar a persones en l’atur

L’Ajuntament d’Ador ha rebut de la Conselleríad’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través del Servef, dues ajudes, una de 20.306,29 € dins del programa d’iniciativa social per a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada, i altra de 17.974,38 € per a la contractació de persones aturades a partir de 30 anys d’edat, ambdues per a la realització d’obres o serveis d’interès general. 

Pel que fa al primer programa, l’obra que va a dur a terme l’Ajuntament es denomina “Administració dels Serveis Tècnics Municipals” i les dues persones contractades durant 6 mesos a jornada completa es van a dedicar a realitzar diferents actuacions relacionades amb la prevenció de riscos laborals, padrons municipals, arxiu i seu electrònica. 

Amb la segona ajuda, l’obra que va a realitzar l’Ajuntament consisteix en el condicionament i clos de diferents parcel·les municipals, concretament la del cementeri i la del repetidor.

L’obra, que va començar el 18 de desembre tindrà una durada de 6 mesos, i per a ella s’ha contractat a 2 peons obrers a jornada completa. 

Ambós programes estan finançats amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Articles relacionats