Ador inicia la Setmana Cultural i Esportiva amb la inauguració de la mostra anual de fotografia

Ador ha iniciat este divendres 20 de juliol la XXXII Setmana Cultural i Esportiva amb la inauguració de l’exposició de fotografia Ador Fotogràfic, a càrrec dels alumnes del Taller de Fotografia Creativa que imparteix Pere Huerta des de fa ja 9 anys.

L’exposició que presenten enguany els alumnes del Taller de Fotografia Creativa situa l’espectador davant de les pàgines virtuals d’un poemari visual que han anat construint, amb la càmera i la sensibilitat, amb uns materials poc habituals, com ara, la paraula, el suggeriment de la doble lectura i la llum poètica de la fotografia, encaixats tots en un seguit de retrats que busquen, des de la tradició i l’avantguarda, compartir missatges, subtils de vegades i rotunds en unes altres, del dia a dia del nostre món de bojos actual. La mostra es podrà visitar fins al 27 de juliol a la Sala d’Exposicions del Museu Etnològic d’Ador. D’altra banda, Ador ha començat a celebrar els actes de la Setmana Cultural i Esportiva amb el següent programa:

DILLUNS, 23 DE JULIOL
• 11:00 h. XXV CONCURS DE PINTURA ADOR 2018. L’Ajuntament proporcionarà el paper (A4), llamineres, retoladors i pintures de cera. Lloc: davant de la Piscina Municipal. Hi haurà 4 premis als millors atorgats per un jurat. Igualment, hi haurà premi per a tots els participants.
• 17:00 h. CAMPIONAT DE BILLAR DE CARAMBOLA. Casa dels Joves. Campionat organitzat pel campió d’Espanya, José Luis Pascual Fuster.
• 18:00 h. ELS RIURAUS, QUI TÉ PANSA TÉ DANSA. Biblioteca Municipal. Taller didàctic per a tots el públics a càrrec d’Ideari. El taller inclou una explicació dialogada i demostració pràctica amb monitors i material didàctic per dur a terme les activitats.
• 22:30 h. FIRA POPULAR ADOR 2018 Enguany amb nous concursos, proves, jocs tradicionals i moltes sorp
• 21:00 h. 7a RUTA NOCTURNA RUTA NOCTURNA A LA PLATJA DE POTRIES Dificultat: baixa. Cal portar entrepà per sopar. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult. Aigua fresca i salmorra a càrrec de l’Ajuntament.  Eixida: Piscina Municipal.
DIMECRES, 25 DE JULIOL

• 12:00 h. JOCS D’AIGUA a càrrec de Ni Fu Ni Fa, Contacontes i Tallers. Frontó Municipal.
• 17:00 h. CAMPIONAT DE BILLAR DE CARAMBOLA. Casa dels Joves. Campionat organitzat pel campió d’Espanya, José Luis Pascual Fuster.
• 18:00 h. CONEIX LA CISTELLERIA. Biblioteca Municipal. Taller didàctic per a tots el públics a càrrec d’ Ideari. El taller consisteix en una explicació dialogada i una demostració pràctica amb monitors i material didàctic per dur a terme l’ activitats.
• 20:00 h. SEMIFINALS DEL XVI CAMPIONAT DE TRUC ADOR 2018. BAR CA MIGUEL.
• 20:00 h. MÀSTERCLASS AQUACUBBA a càrrec de SERGIO ROMERO. Activitat gratuïta. Hi haurà fruita, beguda fresqueta i alguna cosa més. Inscripcions a la Piscina Municipal.
• 21:30 h. SOPAR POPULAR DE BONYITOLET AL FORN al Frontó Municipal. (Cal replegar el tiquet del sopar de bonyitolet a l’Ajuntament)
DIJOUS, 26 DE JULIOL

• 10:00 h. ESMORZAR JUBILATS I JUBILADES amb coques de pèsols i tomaca, saladets, entrepans… Preu: 1 € per persona. Bar Centre Social. En acabar, campionats de truc, dominó i “burro”. Arreplegar el tiquet a la Llar dels Pensionistes fins el 24 de juliol.
• 18:00 h. FIRETA AL RAVAL (maquillatge, talleret mediambiental, manualitats, monges, pulseretes, taller de dolçaina i danses…). Col·labora: Ni Fu Ni Fa, Contacontes i Tallers, Colla de Dolçainers i Tabaleters Faressol d’Ador i Grup de Danses La Faltriquera. A més a més, i com a novetat, farem un Taller de Ceràmica a càrrec de Casa Tormo. I com sempre, l’EXPOSICIÓ dels dibuixos participants en el XXV CONCURS DE PINTURA ADOR 2018. Entrega de trofeus del CAMPIONAT DE FUTBET INFANTIL Y DEL CAMPIONAT DE BILLAR.
• 20:00 h. FINAL DEL XVI CAMPIONAT DE TRUC ADOR 2018 I ENTREGA DE TROFEUS. BAR NOU ESTABLE.
• 21:30 h. SOPAR D’ENTREPANS A CÀRREC DE L’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES D’ADOR al Frontó Municipal. Amb l’actuació de la Rondalla Agredolç (Cal replegar el tiquet del sopar dels jubilats a l’Ajuntament)
DIVENDRES, 27 DE JULIOL

• 20:00 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ADOR EN BLANC I NEGRE II. (Editorial Tívoli, 2018). Biblioteca Municipal L’editorial Tívoli, especialista en fotografia antiga, torna a fer-se càrrec de l’edició d’un llibre de fotografia sobre el nostre poble. Després de l’edició del primer volum, uspresentem aquet segon volum fruit, com l’anterior, del treball, del Cronista Oficial del poble, Tomàs Mascarell, que des de fa molts ha portat a terme un exhaustiu treball recopilatori d’ imatges del poble d’Ador.
• 22:00 SOPAR DE CINE al Frontó Municipal Beguda i salmorra a càrrec de l’Ajuntament.
DISSABTE, 28 DE JULIOL
• 20:30 h. CONCERT DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ADOR. Plaça Sant Francesc de Borja.
DIUMENGE, 29 DE JULIOL
• 14:00 h DINAR JUBILATS. Els jubilats i jubilades d’Ador celebren el seu dia amb un dinar al Restaurant Flamingo de Daimús per a tots els socis.
• 19:00 h EXHIBICIÓ NATACIÓ SINCRONITZADA. Piscina Municipal.

Et Pot Interessar