20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Adomar premia a les regidories de Pesca i Igualtat de Gandia

Adomar, l’Associació de Dones de la Mar del Grau de Gandia, ha premiat, a través de les regidores de Pesca i Igualtat, Alícia Izquierdo i Juana Navarro, respectivament, les ajudes rebudes i el suport de l’Ajuntament de Gandia per a visibilitzar a les dones en el sector pesquer.

Adomar alliberament tortugues 1I ho van fer dissabte passat durant la celebració del IV Premis Pesca Sostenible de la CV, que organitzen des de Xaloc, Fundación Global Nature i el Parador del Saler, com a reconeixement al treball dels pescadors i de les pescadores professionals en el programa de conservació de tortugues marines que coordina la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

La participació dels pescadors i de les pescadores és clau en aquest programa i són els vertaders protagonistes de la conservació de les tortugues marines i de la nostra mar Mediterrània.

Amb aquests premis volen donar suport als pescadors i les pescadores que col·laboren activament en la recuperació de les tortugues capturades accidentalment en les seues arts de pesca.

Articles relacionats