21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Activitats IMAB Biblioteques Gandia setmana del 9 al 14 de gener

 

Programa d’activitats: 

Dimecres 11 de gener a les 18:00 h.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “Mamá viajera”, de Rebeca Sebastià.
Biblioteca Central. Sala d’Actes.

Una família pot viatjar sense tindre un lloc on tornar? Quantes persones cal per a formar una família? Tot això és el que es qüestiona la protagonista. Una viatgera que no sap estar quieta en un sol país. I que, a través d’un viatge per Islàndia i de diversos personatges de la mitologia islandesa, s’adonarà que vol ser mare. Un viatge a les profunditats d’ella mateixa sobrevolant la maternitat tombant prejudicis. Una visió més àmplia sobre la diversitat familiar i les diferents maneres de viure.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Dijous 12 de gener a les 19:00 h.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “Des de la meua militància”, de Xavier Carbonell. Presenta: Carmen Berzosa.
Biblioteca Central. Sala d’Actes.

Els temes triats són pensaments ara escrits. Tots tenen a veure amb la pràctica diària, amb decisions polítiques. Prioritats. En alguns casos, al final de cada article hi ha un comentari que actualitza el contingut d’aquest. Passat el temps, algunes idees s’han convertit en realitat, tal vegada no de la mateixa manera, però el concepte és el que s’ha respectat. Idees i pensaments per a, parafrasejant a Nicolau Primitiu, treballar, persistir, esperar.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Divendres 13 de gener a les 19:00 h.

PRESENTACIÓ DEL POEMARI: “Tot passa baix”, de Teresa Pascual. Amb l’autora i Antònia Cabanilles.

Casa de Cultura Marqués de Quirós. Sala d’Actes.

Dos presents, l’avui i l’ahir, convergeixen en aquest llibre de maduresa de Teresa Pascual, on els matisos de la llum i la importància de les finestres s’imposen a la dualitat foscor-claror i el dins i el fora es comuniquen com a parts d’un mateix espai on el concepte de llindar, de lloc de pas, ajuda a relativitzar la importància de les coses. Instants i traç que van deixant la vida configuren aquest llibre d’una poeta que, a través d’una aparença de paraula menuda, es confirma com a una de les nostres veus més essencials.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

XARRADES:

Dissabte 14 de gener a les 11:30 h.

XARRADA PER A PARES I MARES: “Uso del móvil y pantallascómo afecta el cerebro de tu hijo”, a càrrec de Raquel Fuentes Cuenca (metgessa, escriptora i experta en motivació).

Biblioteca Central. Sala d’Actes.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

Articles relacionats