Tres accidents de trànsit en poques hores a Simat, Tavernes i Gandia

El dijous 13 de setembre no ha estat una bona jornada per al balanç de sinistralitat a les carreteres de la Safor. En poques hores de diferència s’han registrat tres accidents de trànsit en els que s’han produït diversos ferits. El primer accident s’ha produït a les 13:30 hores a la CV-600 (Simat-Xàtiva) dins el nucli urbà de Simat. Ha estat un sinistre múltiple amb dos turismes i un camió amb el resultat de diversos ferits lleus. L’accident s’ha produït quan un turisme amb un únic ocupant s’ha incorporat a la CV-600 des d’un carrer de Simat, a l’entrada del municipi, amb poc de temps per evitar altre turisme que circulava en direcció a Tavernes. En l’intent d’evitart la col·lisió, el primer turisme s’ha estavellat contra un camió que estava en càrrega i descàrrega en un magatzem hortofrutícola, mentre que el segon turisme, en el que viatjaven cinc persones, no ha pogut evitar al seu temps la col·lisió amb el primer cotxe.

El segon accident s’ha registrat sobre les cinc de la vesprada en la CV-50 entre els termes de Benifairó i Tavernes, quan un turisme conduït per un veí de Simat que circulava en direcció a Tavernes s’ha encastat per la part posterior contra un camió per motius que encara s’estan determinant. Els ocupants del turisme, tres persones, han resultat ferits lleus. 

I ja en la matinada d’este divendres un vehicle policial de Gandia amb llums i senyals d’emeregència ha envestit un turisme que circulava pel Passeig de les Germanies de Gandia, en un creuament. Dos agents de policia i el conductor del turisme han resultat ferits lleus.  

Et Pot Interessar