15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

“Abrils a l’Hospital” acull el Simposi Internacional “Alimentació, Salut i Assistència” al Museu Arqueològic de Gandia

– El Departament d’Arqueologia i Patrimoni de l’Ajuntament de Gandia i la seua regidora, Alícia Izquierdo, col·laboren amb la realització del Simposi

El Simposi Internacional “Alimentació, Salut i Assistència” s’inicia aquest dilluns, 7 de setembre, al Museu Arqueològic de Gandia , dins el marc de les trobades “Els abrils de l’Hospital”.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Museu Arqueològic de Gandia, la Universitat de València i la Universitat de Barcelona, dins la qual es reuniran durant dos dies especialistes de diversos països europeus per tractar algunes qüestions cabdals respecte a la tasca assistencial de les institucions hospitalàries medievals.

El Simposi, dirigit per Joan Negre (MAGa), Frederic Aparisi (UV) i Antoni Conejo (UB), amb l’adhesió del Departament d’Arqueologia i Patrimoni de l’Ajuntament de Gandia i la seua regidora, Alícia Izquierdo, es durà a terme justament a l’Antic Hospital de Sant Marc, nosocomi medieval i actual seu del MAGa. Les conferències, una vegada finalitzat el simposi, seran recollides en unes actes que seran publicades durant el pròxim any.

Articles relacionats