18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

A la Fira i Festes de Gandia 2022 també hi ha lloc per a merescuts reconeixements

Ahir, dilluns, dia del patró de Gandia, Sant Francesc de Borja, Gandia s’ha celebrat l’acte institucional on s’ha agraït i reconegut 21 activitats comercials que fa més de cent anys que presten servei a la nostra ciutat.

Comerços centenaris que han fet front a canvis polítics, a crisis econòmiques, a la competència de les grans superfícies, a la globalització i digitalització, a nous sistemes de pagament, i ací estan encara, amb un somriure permanent i l’atenció al client i l’excel·lència del seu producte com a senyera de la seua permanència en el temps.

Com va dir un famós entrenador estranger que se li posava “La Gallina en piel“, això va passar quan s’acostaven a replegar les seues distincions les persones que han estat i estan moltíssims anys al capdavant del seu comerç.

Gandia reconeixement comercos centenaris fotografia Alex Oltra 1
Gandia, reconeixement comerços centenaris, fotografia Àlex Oltra

Veure replegar la distinció a la dona que més panous ha venut a Gandia rodejada de la seua família o a l’etern Esusebi que encara està al front del seu negoci amb més de 90 anys. 

També van rebre distincions la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), a l’equip de bombers campió del món de rescat 2022 i a les dues associacions d’Ucraïnesos de la nostra ciutat que estan patint la barbàrie de la guerra (Ucrania une corazones y Asociación de Ucranianos de Gandia).

Articles relacionats