16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El NiE Gandia i el CA Safor Teika organitzaren de manera conjunta unes jornades formatives

 

 

• El poliesportiu de Gandia va acollir entre els dies 27 i 31 de desembre un campus de triatló en què van participar prop de 40 joves dels dos clubs, amb entrenaments i xarrades teòriques.

2 ALGUNOS PONENTES

El NiE Gandia i el CA Safor Teika organitzaren entre els passats dies 27 i 31 de desembre, al poliesportiu de Gandia i per primera vegada, unes jornades formatives adreçades a esportistes dels dos clubs, a partir de la categoria Sub14 (Infantil) i fins i tot la Sub23 (Promesa).

3 ESTEBAN PEIRO

Va ser una mena de “campus de triatló”, pioner a la comarca, on els participants, vora uns 40 joves, van poder entrenar de manera conjunta (natació, ciclisme, carrera a peu i força) i gaudir de quatre xarrades a càrrec del jove pilot de motociclisme Iván Ortolà, la nadadora olímpica i regidora d’Esports Lydia Morant, l’especialista en nutrició Esteban Peiró i l’entrenador nacional d’atletisme Vicente Torres, els quals van relatar les seues experiències i els van aconsellar. La part tècnica, en horari de matí i vesprada, la dugueren a terme Carlos Ferrando, Sara Cebrián i Gemma Doménech.

“Va ser una experiència molt gratificant, i la idea és repetir-la, però obrint la inscripció a esportistes federats de qualsevol club, per anar consolidant-ho”, explica el coordinador de triatló del club, Carlos Ferrando. Es tracta de la segona vegada que els dos clubs comparteixen sinèrgies, donat que des del juliol alumnat de l’escola de triatló del Safor s’entrenen al costat dels del NiE Gandia en la piscina convertible, amb Carlos Ferrando i Sara Cebrián.

Articles relacionats