15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Visita a l’Ecoparc Gandia per a conèixer el projecte “Bicis per a totes”

Visita a l’Ecoparc Gandia per a conèixer el projecte “Bicis per a totes”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel president del Consorci de Residus COR V5, Vicent Muñoz; la gerent del COR, Elba Montes; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; i el regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, han visitat aquest matí l’Ecoparc situat al polígon Alcodar.

La visita s’ha realitzat per a conéixer de primera mà una nova iniciativa posada en marxa pel Consorci en col·laboració amb l’ONG ‘Bicis per a totes’ amb el Col·lectiu Soterranya gràcies al qual s’han recuperat més de prop de 900 bicicletes que s’han reparat i s’han donat a persones en situació de vulnerabilitat i a entitats socials per garantir l’accés a una bicicleta a totes les persones que la necessite, i democratitzar-la mobilitat sostenible entre els col·lectius més necessitats.

Muñoz ha destacat que la iniciativa s’emmarca dins de la Setmana Europea de la Prevenció de residus. “Amb aquesta acció donem una segona vida a aquestes bicicletes i ajudem molts nens i nenes en risc de vulnerabilitat”.

Per la seua banda, l’alcalde de Gandia va incidir en la idea que Gandia és “una ciutat que cada vegada està més consciència i que col·labora amb aquest tipus d’iniciatives que pretenen que allò que podria ser un residu es convertisca en un recurs”.

Articles relacionats