21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

801 denúncies per incompliment del confinament a Tavernes de la Valldigna

L’Ajuntament de Tavernes, dins del dispositiu de seguretat i control de les mesures relatives a l’estat d’alarma, realitza nombroses actuacions coordinades amb la Guàrdia Civil.

Tots els dies es realitzen controls de tràfic i de vianants, d’accés als supermercats, revisió de matrícules de vehicles estacionats en la via pública així com vigilància amb el dron.  Però els darrers dies i de cara a les dates de Setmana Santa i Pasqua s’han reforçat les dotacions i intensificat els controls.  Al llarg d’aquesta setmana la Policia Local i la Guàrdia Civil han imposat 128 sancions per incompliment de l’estat d’alarma. En total, des del dia 15 de març s’han imposat 801 sancions. 

Des de l’Ajuntament de Tavernes han assenyalat “volem llançar un missatge d’agraïment perquè la majoria dels veïns i veïnes estan mostrant una actitud molt responsable bona mostra del civisme de la societat vallera” i “que les actuacions irresponsables per part d’uns pocs no embruten ni deslluïsquen el gran esforç que estem fent la majoria” per finalitzar “Entre tots i totes eixirem d’aquesta crisi“.

Articles relacionats