17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Simat reinvidicarà la cultura a la celebració del 9 d’Octubre 

– La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha preparat una programació cultural per a les diferents edats el pròxim 9 d’Octubre, coincidint amb la festivitat de la Comunitat Valenciana.

Les activitats començaran a les 11.00 h amb l’actuació de la «Vall-tu-» pels diferents carrers del municipi. Tot seguit, a les 12.00 h, es realitzarà a la Font Gran l’entrega de premis del concurs TikTok, organitzat per la Regidoria de Joventut, on els més menuts havien de gravar un vídeo musical amb les recomanacions sanitàries per fer front a la COVID-19.

Continuarà a les 12.30 h, on els xiquets i les xiquetes del municipi podran gaudir del teatre infantil «Les aventures d’un donyet màgic», a la Font Gran.

Les activitats continuaran a la vesprada. A partir de les 16.30 h, es realitzarà el contacontes i taller infantil «Mr Fem, el reciclasons» i, posteriorment, a les 17.30 h, se celebrarà l’actuació musical «Tu madre no lo dice band».

Els actes acabaran a les 19.30 h amb l’actuació de Mara Aranda, a l’almàssera del Monestir de la Valldigna, dins la programació organitzada pel Festival Internacional de Música Medieval i la Mancomunitat de la Valldigna.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que “el 9 d’Octubre té un gran valor al nostre municipi i aquest any hem intentat que, encara que de manera diferent, el veïnat puga gaudir de diferents actes“. Tot i això, ha recalcat que “seguirem en tot moment les mesures indicades per les autoritats i tots els actes tindran un aforament limitat, ja que el més important és la salut de totes i de tots“. Donet ha assenyalat que “amb les diferents activitats pretenem donar-li un impuls a la cultura“.

Articles relacionats