18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

600 PERSONES PARTICIPARAN A LA CAVALCADA DE REIS D’OLIVA

La música també tindrà un paper protagonista en la cavalcada, amb la presència del Grup de Percussió La Bombonera, la Xaranga Aureba, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda, la banda de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva o també, i per primera vegada, l’actuació dels tres grups de ball olivers (Grup Harthor, Mou-te i Art i Dansa). Tot això sense oblidar els animals, cavalls, bous, cabretes, carros i també carrosses.
Abans d’això, el dissabte dia 2 de gener, arribarà el Carter Reial. A ritme de percussió i acompanyat pels seus patges, el Carter de Ses Majestats s’encarregarà de recollir les cartes de tots els xiquets d’Oliva perquè els Reis puguen conéixer els seus desitjos. El Carter Reial eixirà de la plaça de l’Ajuntament (cap a les 10.30 h), i anirà cap a la plaça Riuet dels Frares (a Sant Francesc, d’11 a 11.30 h), després cap al carrer de Sant Vicent (de 12 a 12.30 h aproximadament) i acabarà al parc de l’Estació (de 13 a 13.30 h).
Pepe Salazar ha volgut convidar a tots a participar d’aquests actes “perquè s’han organitzat amb molta il·lusió, ja que es tracta, possiblement, de la festa més important per als més menuts de casa, i no volem que cap família, ni cap xiquet, es quede sense vore a Melcior, Gaspar i Baltasar”.

Articles relacionats