12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

6 casos nous i dos defuncions per coronavirus a la Comunitat Valenciana

– La província de Castelló no suma ni positius ni persones mortes per coronavirus en l’última jornada

– Els casos en les residències de majors segueixen en descens i queda algun cas en 8 centres i només 4 es troben sota vigilància activa de Sanitat

– Barceló: “Continuem treballant per a eliminar per complet el virus de les residències de majors”

Castelló no ha sumat cap cas positiu de coronavirus i cap defunció a causa del virus en l’última jornada, que a més és la novena consecutiva sense morts a la província. “Unes bones dades que ens continuen demostrant que la pandèmia, gràcies a l’esforç de tots i totes, s’està controlant en la Comunitat Valenciana”, segons la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Pel que respecta a les altes a pacients amb coronavirus, continuen situant-se molt per damunt del nombre de nous casos detectats cada dia. D’aquesta forma, i amb les 58 registrades en les últimes 24 hores, són ja 14.686 les persones que s’han curat de la malaltia en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 80,6% del total de casos detectats des de l’inici de la pandèmia. La distribució per províncies és la següent: 1.717 a Castelló, 5.017 a Alacant i 7.947 a València. A més hi ha 5 sense assignar a cap província.

D’altra banda, el nombre de pacients hospitalitzats continua en descens. En aquests moments hi ha 56 persones ingressades per coronavirus als hospitals valencians, de les quals 7 requereixen cures d’UCI. Per províncies el desglossament és el que segueix: 3 a Castelló, 1 d’ells en UCI; 23 a Alacant, 4 d’ells en UCI; i 30 a la província de València, 2 d’ells en UCI.

Quant a casos positius a través de PCR, s’han detectat 6 nous casos, que eleven a 11.532 el total. Per províncies la distribució és la següent:

· 0 a Castelló. Total: 1.604

· 2 a Alacant. Total: 3.962

· 4 a València. Total: 5.960

· 6 no assignats (no nous)

De tots els casos positius detectats, es troben actius en aquests moments 2.056, la qual cosa suposa l’11,3% del total.

S’han notificat dos defuncions per coronavirus, per la qual cosa el total és de 1.473 persones: 227 a la província de Castelló, 511 en la d’Alacant i 735 en la de València.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.285 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 493.

Articles relacionats