20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Mig miler de xiquets i xiquetes participen al Festival Infantil de les Falles de Gandia

cristrei carrermajor

El Festival Infantil de les Falles de Gandia ha reunit este diumenge més de 500 xiquets i xiquetes que gaudiren de la música i el ball. La feina ja estava realitzada, després de nombrosos mesos d’assaig, i va resultar un gran èxit. A les imatges, actuacions de Màrtirs, Crist Rei i Carrer Major. 

Enguany, a causa de l’alta participació, el Festival Musical Infantil es celebrà en 3 sessions de 8, 7 i 7 comissions, el primer torn a les 12 h, el següent a les 16.00 h i per últim, a les 18.30 h. Els xiquets i xiquetes gaudiren ballant i cantant durant les seues actuacions. Aquest és la part més important del Festival Musical Infantil, després de molts mesos d’assaig, els xiquets i xiquets gaudeixen i l’esforç veu els seus fruits.

Com a novetat, aquest any després de les actuacions de les falles, la Cort d’Honor Infantil, l’acompanyant de la Fallera Major Infantil i la màxima representant dels fallerets i falleretes, Júlia Perles, sorprengueren el públic assistent amb una actuació diferent, infantil i especial. Amb ella posaven punt final a cada funció. 

Articles relacionats