Palacio i Serra repeteixen a la Falla Prado de Gandia i Ausiàs Estrugo debuta en Especial

Ausiàs Estrugo debutarà en la Secció Especial de Gandia de la mà de la Plaça Prado, mentre que Palacio i Serra per 12ª vegada seran els artistes de la major.

La Falla Plaça Prado de Gandia ha anunciava es divendres 18, els qui seran els artistes encarregats de realitzar els seus monuments que el pròxim mes de març presidiran la plaça. El president de la falla, Jesús Escrivá, va donar a conèixer els seus noms enfront de l’assemblea de la comissió i aprofitava per a destacar que enguany tornaran a competir amb les màximes aspiracions com és la naturalesa de la comissió, i a més destacava que els dos projectes són molt il·lusionants.

Pel que fa al monument infantil, Ausiàs Estrugo, natural de Gandia, afronta aquest nou repte amb moltes ganes, és el seu primer any com a artista en solitari, i debutarà en la màxima categoria de les falles de Gandia, amb la clara intenció de sorprendre i portar-la al mes alt. Per a Ausiàs és tot un orgull poder plantar en la Plaça Prado i així ho ha fet saber a la comissió, que amb les primeres impressions i esbossos mostrats ja han pogut observar i valorar el disseny que s’està preparant.

En el monument major, Palacio i Serra, s’encarregaran una vegada més de realitzar la falla. Són 12 els anys que el binomi Prado-Palacio i Serra funciona i ho fa bé, sent la comissió més guardonada de la història i ells els artistes amb mes premis a Gandia. 12 anys donen per a molt, concretament 9 primers premis, 3 segons, 8 enginy i gràcia i 4 ninots indultats solament amb el Prado. Les aspiracions són altes i així ho han fet saber ambdues parts durant les negociacions del monument, el clar objectiu és tornar a regnar a Gandia i per a aconseguir-ho no s’escatimaran esforços per ambdues parts.

Escrivá a transmès a la seua delegació de monument la seua gratitut pel treball que s’està fent i a la seua comissió una il·lusió contagiosa pels monuments 2019.

Et Pot Interessar