L’alcaldessa de Gandia rep a la nova directiva de l’associació Networking Safor

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha rebut este dijous a la nova directiva de NWS4 (Networking Safor), que ha presentat la seua nova marca, Networking Safor Experience.
«Ha estat un plaer rebre’ls a alcaldia. Estan amb moltes ganes de reformular un projecte d’èxit a la nostra ciutat que compta ja amb 8 anys d’història i que està totalment consolidat. Un projecte que no existia a la nostra comarca i que a força de gent que el va impulsar ha aconseguit generar moltes sinergies entre els empresaris. La línia que s’han marcat és molt innovadora. Espere que tinguen molt èxit i vull felicitar pel nomenament de la seua nova presidenta, Inmaculada Roche«, ha declarat Diana Morant, qui ha afegit que «l’Ajuntament de Gandia sempre estarà donant suport a iniciatives com aquesta que fan de la nostra ciutat una Gandia més competitiva i innovadora«.

Per la seua banda, Inmaculada Roche ha agraït a l’alcaldessa la recepció i ha destacat que «tenim molta il·lusió. Esperem que els projectes que tenim al cap adquirisquen molta força i que creen sinergies entre nosaltres. Amb aquests esdeveniments pretenem crear relacions entre tots els empresaris d’una forma divertida i pràctica, una forma de fer les coses que s’està demostrant com a molt encertada«.

Roche ha informat que el primer esdeveniment que posarà en marxa la nova directiva es realitzarà el pròxim 1 de juny al Jardí de la Casa de la Marquesa a partir de les 12 hores i consistirà en un showcooking de cuina on participaran prop de 70 empresaris que hauran de coordinar per equips per a realitzar diversos plats que posteriorment seran avaluats per un jurat.
A més, durant la jornada, el xef Manuel Alonso de «Casa Manolo» explicarà als assistents les seues experiències com a empresari de l’hostaleria.

Et Pot Interessar