Juan Ayuso es proclama campió autonòmic de ciclisme en ruta

El ciclisa Cadet del Ginestar – ULB Sports Juan Ayuso va aconseguir diumenge a Calp el títol de campió de la Comunitat Valenciana en Ruta. És el segon any consecutiu que s’alça amb el triomf en l’Autonòmic, demostrant l’alt nivell que té aquest jove corredor. 
Després d’una carrera molt disputada, Ayuso va arribar a meta amb moltes opcions i es va imposar a l’sprint. Cal destacar el gran treball que van realitzar els seus companys d’equip durant tota la prova, ja que van ser capaços de sacrificar la seua carrera en benefici d’un company i ajudar-lo a neutralitzar la fugida de la jornada. 
Aquesta és una prova més del gran treball que s’està realitzant en la PC Beniopa en els seus equips de formació, ja que no només busquen obtenir resultats, sinó també inculcar als més joves els valores ciclistes. 
Ara els cadets posen ja la mira a França, on correran des de dijous el Tour de l’Aine, una prova de caràcter internacional a la qual acudeixen per invitació de l’organització. En passades edicions, els ciclistes de la PC Beniopa van aconseguir grans resultats; enguany, parteixen amb l’objectiu de destacar entre els millors equips europeus.

L’infantil Marc Mestre guanya a Gandia la carrera d’Escoles

Dissabte a la vesprada, es van donar cita a Gandia les escoles ciclistes de tota la Comunitat Valenciana, i el Ginestar – ULB Sport no podia faltar a la cita a casa. 
Després d’una gran carrera de tots els corredors del conjunt dirigit per Miguel Soriano, es va arribar a meta amb moltes opcions, i el gandià Marc Mestre va aprofitar l’oportunitat per a fer un esprint i fer-se amb el triomf a casa. A més, destacar al seu company Stanis, qui es va classificar en 2ª posició i va acompanyar a Marc en el podi. 
Els Juvenils del ULB – Ginestar segueixen amb la seua ratxa de resultats positius

L’equip ciclista juvenil dirigit pel ciclista exprofessional Quique Gutiérrez, segueix creixent i recollint molt bons resultats. Diumenge passat van disputar la carrera de Dénia, on Josep Miquel Canet va protagonitzar l’escapada del dia després d’un esforç titànic. Lamentablement, a escassos quilòmetres de meta van aconseguir interceptar-lo. No obstant açò, Canet es va alçar amb el trofeu de les Metes Volants, premiant així la seua gran carrera. També cal destacar a Miquel López, qui una setmana més, va estar entre els millors corredors de l’escamot. 
La carrera de Dénia es va haver de disputar a l’sprint, i eixa és últimament una de les especialitats de López. Va aconseguir la 2ª posició i va culminar així una carrera increïble. A més, el gran treball dels companys també es va veure recompensat en pujar al podi com el 2n millor equip classificat.

Et Pot Interessar