15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

500 milions d’euros per al corredor mediterrani en la Comunitat en el projecte de Pressupostos de l’Estat

 

– El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a l’acte empresarial pel corredor mediterrani ‘Accelerar el corredor. Activar tot un país

Ximo Puig, ha destacat els 500 milions d’euros d’inversió contemplats per al corredor mediterrani en la Comunitat Valenciana en el projecte de Pressupostos del Govern per a 2021 i ha afirmat que “és hora d’aprofitar l’oportunitat dels fons europeus” per a “d’una vegada per sempre” acabar-lo “no sols en l’espai espanyol sinó en el conjunt europeu“.

Per al màxim responsable de l’Executiu autonòmic, que ha assistit aquest dijous a l’acte empresarial pel corredor mediterrani ‘Accelerar el corredor. Activar tot un país’, aquesta infraestructura és “el nervi fonamental” per al progrés d’Espanya, “no sols per al de la Comunitat Valenciana i el de la resta de regions del Mediterrani“.

El corredor mediterrani “és l’alternativa per a dimensionar adequadament el sud d’Europa i per a poder connectar-lo directament amb el centre del continent“, ha conclòs Puig.

Articles relacionats