15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

3.000 banderoles gratuïtes de la Senyera per als balcons de Gandia amb motiu de la festa fallera

· La Federació de Falles arriba a un acord amb el centre comercial La Vital per distribuir de manera gratuïta 3.000 banderoles amb la Senyera

· Jose Manuel Prieto: “És una de les iniciatives simbòliques que s’adapten a la normativa i que van dirigides a commemorar les festes de les falles complint amb totes les restriccions”

El regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto; el president de la Federació de Falles, Telmo Gadea; acompanyats per Javier Moreno gerent de centre comercial La Vital, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar d’un acord entre la FdF i el centre comercial pel qual es distribuiran 3.000 banderes amb la senyera valenciana a partir de demà perquè tota aquella persona que ho desitge que la penge als seus balcons com tradicionalment es realitza durant la celebració de les festes de Sant Josep.

En primer lloc, Telmo Gadea ha explicat que a causa de la pandèmia no hi haurà falles aquest any, però que des de la FdF han posat en marxa en xarxes socials una iniciativa sota el hashtag #GandiaCiutatFallera, ja que “estem molt orgullosos de les virtuts que té Gandia i entre elles està que Gandia és una ciutat fallera. Lamentablement la situació és la que és, però volem que amb accions com aquesta la ciutadania i els fallers recorden les nostres tradicions”. “Pretenem que els balcons de la ciutat vessen d’aquestes banderes que són un símbol de les festes. Gràcies al patrocini inestimable del centre comercial La Vital podrem posar en marxa aquesta iniciativa en un any que està sent molt difícil per a tots“. Un altre dels aspectes que ha destacat Gadea és que “les banderoles han estat produïdes per la Fundació Espurna de manera que la iniciativa té un caràcter solidari.

Per la seua banda, Moreno ha incidit que les banderes són totalment gratuïtes i que “hem volgut posar el nostre granet de sorra perquè, tot i el moment que vivim, Gandia tinga una mica d’esperit faller. A partir de demà dimecres ja s podran recollir les banderes al punt d’informació del centre comercial. Estem encantats de col·laborar“. El gerent ha explicat que l’horari de lliurament de les banderes serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i que s’han fabricat un total de 3.000 banderes.

Articles relacionats