22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

164 sancions per infringir el tancament perimetral de Gandia

– La Policia Local de Gandia sanciona a 164 persones per infringir el tancament perimetral aquest últim cap de setmana

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat per la Normativa i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

El dispositiu, que funciona per tercera setmana consecutiva des que la Generalitat va decretar el tancament perimetral selectiu, ha comptat amb la presència i col·laboració tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

En total, la Policia Local va controlar un total de 7.323 vehicles dels quals van ser sancionats 164 per incomplir el tancament perimetral de Gandia. Per la seua part, la Policia Nacional ha registrat un total de 181 sancions per aquest motiu, d’acord amb les dades facilitades per Delegació del Govern.

Altres sancions

A banda de les sancions imposades per incomplir el tancament perimetral, la Policia Local de Gandia també ha sancionat 30 persones per no portar la mascareta i altres 41 per no respectar el toc de queda (fins a les 22 hores) imposat per la Normativa.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats