11-M: MANJÓN CRITICA “L’ÚS PARTIDISTA” DE LA LLEI MORDASSA

Manjón ha estat acompanyada per primera vegada per tot l’espectre polític, amb la presència del secretari general de Podem, Pablo Iglesias; el líder dels socialistes, Pedro Sánchez; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes; l’alcaldessa de la capital, Manuela Carmena, o el diputat nacional de Ciutadans José Manuel Villegas, entre molts altres. Els qui no hi han assistit han estat representants d’altres associacions de víctimes.

Manjón ha arremès contra “l’abús del terme apologia del terrorisme” i de la llei Mordassa en censurar grups que ja escoltava el seu fill i a les lletres dels quals s’aplica la llei de Seguretat Ciutadana, com Def Con Dos o Kortatu, perquè és ara quan “estos senyors” els han escoltat per primera vegada.

Tampoc ha oblidat els tuits pels quals el regidor Guillermo Zapata ha hagut de passar per l’Audiència Nacional. D’ells, després de recordar que eren tuits antics, ha destacat que poden ser acudits “de mal gust” però que no fan mal a ningú i que, per descomptat, no són delictius.

Pilar Manjón no ha pogut evitar les llàgrimes quan ha recordat que quan ella i tants com ella estaven buscant els seus éssers estimats, altres estaven fent “transferències de 12 milions d’euros de diner negre”, una cosa “imperdonable”.

Et Pot Interessar