17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

XXIV Jornada del Dia del Confrare a Gandia

El diumenge 17 d’octubre ha tingut lloc el tradicional dia del confrare, enguany entre les novetats es troba la localització, perquè s’ha canviat del tradicional centre del Passeig de la ciutat al Parc de Joan Fuster.

La jornada ha començat a les 08.30 amb el muntatge de totes les taules, i zones a utilitzar, i a les 9.00 h s’ha realitzat un esmorzar popular. Tot seguit a les 10.30 h s’ha celebrat l’Eucaristia en la Insigne Col·legiata de Gandia celebrat pel Senyor Abat Ángel Saneugenio.

Una vegada acabada l’eucaristia, al parc Joan Fuster s’ha començat amb les diferents activitats programades, entre elles s’ha realitzat un mercat ambulant solidari al qual s’ha sumat l’associació espanyola del càncer, així com activitats per als xiquets, com a contacontes, castells Inflables i diferents tallers.

El grup de Música Lol i Pop ha estat amenitzant des de les 12 hores fins al moment del menjar amb cançons conegudes. El dinar de Germanor enguany també hi ha hagut canvis, del tradicional plat de paella s’ha canviat a les cassoles d’arròs al forn realitzades per Safrá Safor i amb això, s’ha pogut evitar les aglomeracions a l’hora de recollir el menjar.

Entre els fins d’aquest dia es trobava el fet de recaptar fons per a acció social, fi que s’ha complit gràcies a quasi els 700 assistents i s’ha pogut recaptar al voltant de 7.000 €.

Articles relacionats