20.7 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Xeresa treballa braç a braç en el Centre de Salut en matèria de control de la pandèmia

– L’ajuntament de Xeresa manté reunions amb el responsable del Centre de Salut sobre la situació de la pandèmia

L’Alcaldessa i el Regidor d’esports han tingut una reunió amb el responsable mèdic del centre de salut d’atenció primària. En la reunió s’ha parlat de la situació actual de la COVID-19, en la que el responsable de Centre de Salut ha comentat que en aquest moment un dels primers símptomes és la pèrdua d’olfacte. Dels 9 contagis positius acumulats a Xeresa des de l’inici de la pandèmia, sols 1 persona presentava senyals de febra i tots amb poca càrrega viral i també ha informat que estudis recents estan determinant que les superfícies no transmeten.

També des de l’Ajuntament volen recordar les mesures d’ús de les instal·lacions del Poliesportiu:

– S’ha intensificat el control per part de la Policia local i Guàrdia civil en horari d’ús de les pistes de la instal·lació.

– No s’autoritza la cessió de l’ús del camp de futbol per a entrenaments de clubs d’altres municipis que el tinguen tancat amb motiu de la COVID-19.

– Sols es pot fer ús de les pistes: tenis/pàdel/frontenis amb cita prèvia. Telefonant al 628120543 i proporcionant nom i cognoms, DNI i telèfon.

– Als partits de futbol sols accedirà públic prèviament confirmat, 2 persones per jugador.

– La zona de grades ha sigut delimitada amb la distància interpersonal segons normativa sanitària.

– És obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte mentre l’usuari no estiga realitzant cap activitat física ni consumint al bar.

– És molt important evitar el contacte físic.

– Els clubs que utilitzen les instal·lacions estan controlant la temperatura dels usuaris i que aquests complisquen amb la normativa sanitària.

Des de l’Ajuntament fan una crida “a la responsabilitat individual a tot el veïnat. Per molts esforços i accions que posem en marxa des de l’equip de govern, si no s’eviten les reunions socials i s’agafa consciència de la situació serà complicat minimitzar l’impacte de la pandèmia al poble”.

Articles relacionats