Xeresa trasllada al Congrés dels Diputats les queixes per la paràlisi de la supressió del pas a nivell

L’Ajuntament de Xeresa ha demanat al grup de Compormís del Congrés que trasllade el problema amb el projecte d’eliminació del pas a nivell sobre la via del tren al Congrés dels Diputats per a forçar al Govern d’Espanya a informar-se sobre la situació i donar explicacions a la cambra. El diputat de Compromís Joan Baldoví ha parlat amb l’alcalde per exposar-li que amb el nou govern “esperem que, ara, amb el canvi tinguem més possibilitats”.

L’escrit de preguntes ha tingut entrada de la mà del diputat Joan Baldoví este dijous a les 17:30  justament, el dia en que es debatia la moció de censura. Independentment del resultat de la moció, el nou govern tindrà a l’agenda com una de les primeres tasques l’obligació d’atendre el problema d’ADIF a Xeresa en el Congrés.

El diputat de Sueca explica breument a l’escrit de preguntes la situació creada després que un informe de la mateixa Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment “impossibilitara” executar l’obra del pas a nivel de Xeresa ja adjudicada a una UTE i amb els terrenys expropiats. I trasllada dos preguntes al Govern per a que responga sobre l’estat del suposat projecte modificat i l’informe de la Direcció General de Carreteres.

L’Ajuntament de Xeresa ja va donar fa uns dies un pas més en la seua batalla per la construcció del pas a nivell: l’alcalde, Tomàs Ferrandis i la tinent alcalde, Anabel Peiró, visitaven la seu central d’ADIF a Madrid després d’haver-se fet públic l’admissió a tràmit per part del jutjat número 4 del Contenciós Administratiu de Madrid del contenciós de l’Alcaldia contra ADIF per inactivitat en la contrucció del pas a nivell elevat.

Et Pot Interessar