25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Xeresa torna a repartir material de protecció: “Malalts Crònics de Risc” 

– En aquesta ocasió es repartirà a les bústies un pack d’Equip de Protecció Individual a cadascun dels domicilis on resideixen persones considerades població de risc

Ban Municipal:

CAMPANYA PREVENCIÓ COVID-19 SUBMINISTRAMENT d’EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUALS (EPI).

(Segona fase: malalts crònics de risc)

Ana Isabel Peiró Canet, Alcaldessa de Xeresa junt amb el metge d’atenció primària del Centre de Salut de Xeresa, Jose Martin Clos inicien la segona fase de la Campanya de l’Ajuntament per minimitzar el risc de contagi per Coronavirus en els pacients diagnosticats de malalties cròniques més vulnerables de contraure el virus.

La Policia Local repartirà un pack d’Equip de Protecció Individual (1 MASCARETA i 1 PARELL DE GUANTS), per cadascun dels malalts crònics que resideixen a Xeresa. En aquesta segona fase atendrem a aquest grup de risc.

El pack l’ha d’usar responsablement la mateixa persona i només amb les següents causes justificades:

1. Eixir per comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
Centralitzeu les compres eixint 1 o 2 dies a la setmana. Eviteu els desplaçaments acudint a grans supermercats, compreu al comerç local.

RECORDEU: fer ús del Servei d’Ajuda a Domicili que ha posat en marxa l’Ajuntament. Sols heu de cridar al telèfon 96 289 53 78 i un operari de la brigada municipal us servirà la compra.

2. Traure el gos: les mascotes sols ixen per fer les seues necessitats i en l’entorn pròxim al domicili. Sigueu responsables i no oblideu recollir-les.

3. Eixir per assistir al Centre de Salut. Primer heu de telefonar al Centre mèdic de Xeresa (96 282 97 30) i els responsables sanitaris valoraran la necessitat d’acudir o no presencialment al Centre.

4. Eixir per anar als bancs, sols el necessari.

5. Acudiu als camps de cultiu sols per realitzar feines imprescindibles. Organitzeu-vos per anar el mínim possible.

Articles relacionats