22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Xeresa recupera el tan “reclamat” servei de pediatria

– El Centre mèdic de Xeresa tornarà a comptar amb el servei de pediatria a partir del 6 d’octubre

La Secretària autonòmica de Sanitat universal i Salut pública, Isaura Navarro, ha visitat Xeresa per tractar amb el Govern municipal i amb els sanitaris les necessitats del poble, així doncs, a la reunió ha assistit l’Alcaldessa, Anabel Peiró, el Regidor, Israel Palma i el Metge del Centre mèdic, José Martin Clos.

La prioritat d’aquesta reunió ha sigut la restauració del servei de pediatria al Centre mèdic. Informava Isaura Navarro que a partir del 6 d’octubre tornaria aquest servei de pediatria, ja que “la clau de l’atenció primària de qualitat és que els serveis estiguen a prop de la ciutadania, cal evitar desplaçaments innecessaris”.

També s’ha valorat i es treballarà per a implantar al Centre mèdic l’obtenció del servei d’infermeria pediàtrica, el reforçament del servei mèdic d’atenció primària amb un sanitari durant una vesprada a la setmana i la millora dels recursos informàtics.

L’Alcaldessa de Xeresa valora molt positivament la recuperació del servei pediàtric, ja que era de gran necessitat per al poble i una reclamació que s’havia reivindicat des del Govern local.

Articles relacionats