25 C
Gandia
Dimecres, 22 maig, 2024

Xeresa impulsa l’APP mòbil amb un nou servici de comunicació d’incidències

– Des de la regidoria de serveis s’ha posat en marxa una aplicació mòbil que permetrà al veïnat de Xeresa comunicar les incidències i propostes de millora per al poble.

Amb aquesta iniciativa, els veïns del municipi poden beneficiar-se d’un canal directe de comunicació per traslladar a l’Ajuntament les incidències detectades en el municipi i les propostes de millora. Gràcies a aquesta ferramenta de participació ciutadana, l’Ajuntament pretén conéixer les necessitats del municipi des de primera mà dels seus veïns i així, poder donar solució al més aviat possible. Per a poder utilitzar aquest nou servici és necessari procedir a la descàrrega gratuïta de l’APP “Línia Verde” accedint pel Google Play o APP Store.

Mitjançant aquesta aplicació l’usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental i en un termini màxim de 24 hores l’usuari rebrà resposta per part d’un equip d’experts competents en la matèria.

L’APP és una de les actuacions adoptades en el Pla de Modernització i Transparència de l’Ajuntament de Xeresa, aprovat per unanimitat en el plenari ordinari de 27 de juliol de 2022. Sent la finalitat d’aquest pla aconseguir una administració participativa, informada i totalment transparent en benefici de tota la població. Altres actuacions contemplades al pla de Transparència i que estan duent-se en marxa són: creació de la pàgina web institucional i de turisme, projecte de pressupostos participatius i aprovació de l’ordenança de transparència i accés a informació.

Des de la regidoria de serveis animen a tots els veïns de Xeresa a fer ús d’aquesta nova aplicació, “Línea Verde” amb l’objectiu de millorar el poble de Xeresa.

Articles relacionats