18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Xeresa confirma el bon moment de la pedrera ciclista de la Safor

Nous podis per als ciclistes saforencs en la reunió d’escoles de Xeresa que es va disputar a la vesprada d’ahir dimecres, 16 d’agost, al costat del velòdrom municipal Miguel Pellicer.

Xeresa tornava a albergar una carrera d’escoles després de l’última celebrada en el 2019, en aquesta ocasió els quasi 100 participants han gaudit d’una vesprada molt suau on els nuvolots han propiciat que no fera molta calor.

La primera victòria de la jornada se l’ha emportada Carla Martínez en la categoria d’infantils de segon any on la seua companya Paula Esteban ha aconseguit el segon lloc.

En la categoria d’infantils de primer any, Sergi Margarit ha acabat sisé mentre que Irene Flores obtenia el segon lloc en la categoria femenina.

Els alevins de segon any, Andreu Sansaloni acabava en sisena posició mentre que en alevins de primer any, Andrea Contero vencia en dones amb Àlex Sánchez en la segona posició.

La categoria de principiants es produirien el major nombre de podis amb Cristian Vercher guanyant la carrera i Gerard Pastor acabant en sisena posició. En principiants de primer any, Àlex Moreno tornava a véncer però amb menys marge sobre Marc Donet i tercer Dani Sánchez mentre que quart seria Didac Gómez.

L’últim podi de la vesprada l’aconseguiria Sergi Esteban després de finalitzar tercer en promeses de segon any.

Articles relacionats